dobroge.tv

Live

Austria a introdus restricții de călătorie pentru români - vor fi obligați să stea în carantină două săptămâni

09 iulie 2020
Publicitate

Oricine intră în Austria din România, Bulgaria sau Rep. Moldova trebuie să stea în izolare 14 zile. Nerespectarea acestui lucru reprezintă o încălcare gravă și va fi pedepsită cu amenzi de până la 1.400 de euro. De asemenea, controalele la frontiera cu Slovenia și Ungaria vor fi dublate și ele.

Guvernul Federal din Austria a anunțat noi avertismente de călătorie pentru persoanele care vin din România, Bulgaria și Republica Moldova. După ce Consiliul de Miniștri s-a întrunit, cancelarul Sebastian Kurz a făcut un ”apel urgent” cetățenilor austrieci să nu călătorească în aceste țări. Numărul de noi infecții în aceste locuri a crescut recent semnificativ.

Oricine se întoarce în Austria trebuie să treacă o carantină de 14 zile – la fel ca după o ședere în țările din Balcanii de Vest. Nerespectarea acestui lucru reprezintă o încălcare gravă și va fi pedepsită cu amenzi de până la 1.400 de euro. Acest lucru este necesar și pentru că, de exemplu, în Austria Superioară s-a văzut că persoanele care au fost pozitive nu au respectat masurile de carantină și apoi au infectat alte persoane.

În acest scop, mai mulți ofițeri de poliție sunt trimiși la frontieră, iar începând de joi controalele de frontieră asupra Sloveniei și Ungariei vor fi dublate.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233