dobroge.tv

Live

Strategia culturală a municipiului Constanța, în dezbatere publică

29 septembrie 2021
Publicitate

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Strategiei culturale a municipiului Constanţa pentru perioada 2021-2031 a fost lansat în dezbatere publică. Acesta poate fi consultat pe site-ul primăriei pentru o perioadă de 30 de zile. Principalele axe strategice sunt: peninsula, infrastructura, mozaicul, administrația, coeziunea, cetatea și creativitatea.

Avem indicatori statistici care relevă un grad insuficient de dezvoltare. Aceștia trebuie îmbunătățiți ca regim prioritar și urgent. Avem nevoie de coeziune, avem nevoie de oameni de cultură, avem nevoie de înțelegere. Pentru faza de implementare a strategiei discutăm de un instrument separat. Am inclus acolo în Strategia Culturală ca pentru faza de implementare să se înființeze o Comisie de Implementare. Avem nevoie de resursa umană valoroasă a cetății, din toate sferele de activitate, care să se implice și în procesul de implementare.

Toate activitățile în procesul de elaborare a Strategiei Culturale a municipiului Constanța, pentru perioada 2021-2031 nu s-a cheltuit niciun ban”, a declarat Dorin Popescu, consilier al primarului Constanței.

Mai multe despre acest subiect, dar şi alte informaţii puteți afla în această seară în cadrul emisiunii Realitatea Locală, realizată de Cristian Hagi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233