dobroge.tv

Live

Încă un transfer la HC Dobrogea Sud

09 iulie 2020
Publicitate

HC Dobrogea Sud se întărește serios înainte debutului în noul sezon. După ce s-au pregătit la Constanța timp de câteva zile, „delfinii“ au plecat la începutul săptămânii într-un cantonament de zece zile la Sighișoara. Aseară în schimb au anunțat cel de-al patrulea transfer din această vară, un internațional muntenegrean, care se pregătește deja sub comanda lui Djordjie Cirkovic.

După transferurile lui Alen Blazevic, Onur Ersin şi Vitaly Komogorov, cu toții handbaliști cu o vastă experință în Liga Campionilor, HC Dobrogea Sud a anunțat marți seară, pe pagina oficială de facebook, că a perfectat o nouă achiziție. Oficialii de la malul mării s-au înțeles cu internaționalul muntenegrean Igor Radojevic.

 În vârstă de 30 de ani, el are 1,91 m înălțime și 92 de kg greutate și a evoluat ultima dată pentru Spartak Moscova.

Chiar dacă este de doar câteva zile la echipă, Igor Radojevic a intrat deja în febra pregătirilor noului sezon din handbalul masculin românesc. După câteva zile de pregătire la Constanța, muntenegreanul a plecat la începtul săptămânii alături de lotul lui HCDS în cantonamentul de la Sighișoara, acolo unde constănțenii se vor pregăti timp de zece zile. 

Pentru formația lui Djordjie Cirkovic apoi încă o lună de antrenamente la Constanța, pentru ca apoi, la mijlocul lunii august, să evolueze în Final Four-ul Cupei României și imediat după în prima etapă a campionatului.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233