dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: în cartierul Palazu Mare o altă arteră de circulație este făcută de la zero

27 septembrie 2021
Publicitate

Pe strada Ștefan Dărăscu, muncitorii au pregătit terenul pentru asfaltare. O altă stradă din cartierul Palazu Mare este reabilitată de la zero. Aici muncitorii pregătesc terenul, pun piatră, iar ulterior vor turna și primul strat de asfalt.

Unii locuitori spun că lucrările erau necesare. Și asta pentru că, susțin aceștia, de fiecare dată când ploua, drumul era aproape impracticabil.

Constănțean: E foarte bună. Foarte bine, era necesar.

Reporter: Cum era înainte? Erau gropi sau se strângea noroi în timpul ploilor?

Constănțean: Apă, mai ales apă, de la ploaie. Și se ducea în vale. Dar e foarte ok.

După 14 ani de înotat în noroi și mizerie, ce să spun acum? Că sunt bucuroasă că se face ceva ce ar fi trebuit să fie înainte de a se face cartier aici? Nu prea sunt cuvinte. Iar acum să sperăm că se face și bine”, spune o constănțeancă.

Lucrările edilitare se desfășoară în mai multe zone din oraș. De exemplu, suprafața carosabilă din parcarea situată pe Intrarea Voinicului, în dreptul blocului L1din zona Dacia a fost asfaltată. De asemenea, pe strada Pictor Ștefan Luchian, se va recondiționa carosabilul pe porțiunea delimitată de aleea Pictor Ștefan Luchian și strada Pictor Nicolae Grigorescu. Șoferii și pietonii sunt sfătuiți să fie atenți și să respecte indicatoarele rutiere acolo unde acestea sunt amplasate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233