dobroge.tv

Live

Apel USR pentru dreapta

09 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Alianța USR PLUS Constanța le propune partidelor politice de dreapta o alianță pentru alegerile locale. În cazul în care demersurile partidului nu vor ajunge la un numitor comun, Stelian Ion spune că urmează să candideze singur pentru funcția de primar al Constanței. Scrutinul electoral ar putea avea loc la sfârșitul lunii septembrie.

Partidele politice de dreapta din Constanța sunt invitate alături de USR Plus Constanța. Alianța își propune să înlăture de la putere Partidul social democrat. 

Remus NEGOI, președinte USR Constanța: Am pus și o propunere completă la președenția Consiliul Județean Constanța. Mai mult decât atât, alianța USR Plus Constanța îi îndeamnă și pe reprezentanții mediului de afaceri, ai societății civile, studenți, elevi cu drept de vot să ia parte la discuții și să vină cu proiecte.

Stelian ION, candidat USR la Primăria Constanța: Așteptăm contrapropuneri; proiectele cu care vine fiecare partid. Alianța își dorește ca negocierile să fie finalizate până la sfârșitul lunii iulie. 

Însă, în cazul în care în urma discuțiilor cu celelalte partide nu se ajunge la un numitor comun, Stelian Ion spune că o să candideze la funcția de primar din partea USR Plus fără susținerea altor partide de dreapta.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233