dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Peste 250 de amenzi date de polițiști în urma unui acțiuni desfășurare pe Drumurile Naționale

23 septembrie 2021
Publicitate

12 permise de conducere au fost reținute. 11 sunt pentru depășirea limitei legale de viteză și unul pentru depășire neregulamentară. De asemenea, au fost aplicate peste 250 de amenzi, în valoare totală de peste 116.000 de lei. Polițiștii constănțeni au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru prevenirea accidentelor de circulație. Oamenii legii le recomandă șoferilor să adoptate o manieră prudentă de conducere și să respecte regimul legal de viteză.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Tulcea, Călărași, Ialomița și Biroului de Poliție al Autostrăzii A3 au desfășurat o acțiune în sistem integrat pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru prevenirea accidentelor de circulație.

Precizăm faptul de acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul IGPR. Astfel că în intervalul orar 15.00-21.00, polițiștii rutieri au identificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, pe Drumurile Naționale din județul Constanța.

În urma acțiunilor din teren, au fost aplicate 254 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 116.000 de lei. Dintre acestea, 231 pentru depășirea limitei legale de viteză. Totodată, 12 permise de conducere au fost reținute în vederea exercitării dreptului de a conduce, dintre care 11 pentru depășirea limitei legale de viteză”, a declarat ag. pp. de poliție Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233