dobroge.tv

Live

Prima ninsoare din acest an: zăpadă de 10 cm pe Transfăgărășan. Drumarii au împrăştiat material antiderapant - VIDEO

Prima ninsoare din acest an: zăpadă de 10 cm pe Transfăgărășan.  Drumarii au împrăştiat material antiderapant - VIDEO
23 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

La munte, a căzut deja prima ninsoare din acest an. Pe Transfăgărășan stratul de zăpadă depus a atins 10 centimetri și continuă să ningă. La stația meteo de la Vârful Omu au fost înregistrate minus 8,5 grade Celsius, cea mai mică temperatură înregistrată în Europa, ieri.

"Azi dimineață am intervenit din nou pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil atât pe partea partea nordică, în județul Sibiu, între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, cât și pe versantul sudic, în județul Argeș, între Piscul Negru și tunel", a anunțat, joi dimineață Direcția de Drumuri Brașov.

Direcția de Drumuri Brașov avertizează șoferii că, deși circulația este deschisă pe Transfăgărășan pe timpul zilei, trebuie să circule cu prudență pe toate drumurile montane și să nu se aventureze în zone cu zăpadă dacă nu au mașina pregătită pentru iarnă.

 "În cursul nopţii trecute, în Munţii Făgăraş la altitudini peste 1500m a nins. Stratul de zăpadă la Cota 2000 măsoară 10 cm, vântul suflă cu putere, vizibilitate redusă sub 50m. Se circulă în condiţii de iarnă pe Transfăgărăşan. Drumarii au împrăştiat material antiderapant şi au îndepărtat zăpada de pe carosabil. Recomandăm atenţie dacă circulaţi pe Transfăgărăşan, echipaţi-vă autoturismele cu anvelope de iarnă", precizează Salvamont Argeş.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233