dobroge.tv

Live

Tragedie provocată de o femeie, la Feteşti: şoferul unui taxi a murit, doi pasageri au fost răniţi

Tragedie provocată de o femeie, la Feteşti: şoferul unui taxi a murit, doi pasageri au fost răniţi
08 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat a murit, iar alte două persoane se află în spital. Acesta este bilanţul unui accident ce a avut loc astăzi, la Feteşti, după ce o şoferiţă  a încălcat regulile de circulaţie. 

Potrivit IPJ Ialomiţa, astăzi, în jurul orei 11.30, pe raza municipiului Feteşti s-a produs un accident grav, soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală a altor două. La locul tragediei s-au deplasat de urgenţă trei echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Feteşti, cu o autospecială pentru stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţa SMURD, două echipaje ale SAJ Ialomiţa - Substaţia Feteşti şi un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

Din eveniment au rezultat 3 victime, toate dintr-o singură maşină, doi adulţi şi un minor, din care una încarcerată. Conform ISU Ialomiţa, şoferul autoturismului a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseria avariată. Celorlalte 2 victime, pasagere pe bancheta din spate a taxiului, le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenţiei şi pentru că prezentau politraumatisme au fost transportate la spitale din Constanţa şi Feteşti.

Din verificările efectuate a reieşit că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Poliţiştii spun că o femeie conducea un autoturism pe str. Călăraşi, momernt în care ar fi efectuat virajul la stânga încălcând marcajul dublu continuu şi a intrat în coliziune cu un taxi.

În urma impactului, şoferul taxiului a decedat, în timp ce 2 pasageri au fost răniţi. Unul dintre aceştia, un bărbat, de 42 de ani, a fost preluat de un elicopter Smurd şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenta Constanţa, iar un tânăr, de 15 ani, a fost preluat de o ambulanţa şi transportat la Spitalul din Feteşti.

Poliţia a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233