dobroge.tv

Live

Cum şi-au bătut joc doi deputaţi PSD de poliţişti: 'aveţi 3 luni de şcoală şi eu vă plătesc salariile'! Poliţia i-a mai amendat o dată

Cum şi-au bătut joc doi deputaţi PSD de poliţişti: 'aveţi 3 luni de şcoală şi eu vă plătesc salariile'! Poliţia i-a mai amendat o dată
07 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Digi24 a intrat în posesia unor imagini şi înregistrări audio în cazul celor doi deputaţi PSD care au făcut scandal în această dimineaţă la şaormeria Dristor din Centrul Vechi al Capitalei. Bărbaţii au devenit recalcitranţi după ce li s-au cerut să-şi pună masca.

Adrian Solomon a avut un schimb de replici jignitor cu casierul şi apoi cu poliţiştii. Solomon vrea să cumpere trei şaorme medii de vită, dar casierul îi spune „Puneţi-vă, vă rog, masca!” În acest moment, deputatul se enervează şi începe să ţipe:

Solomon: „Băi Mustafa (...) eşti în România aicea (...) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să munceşti aici! (...) Băi, panaramă!”

Când apar poliţiştii, Solomon, care este din ce în ce mai nervos, se ceartă şi cu poliţistul care îi cere politicos să poarte mască: „Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?“ „Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da?“ „Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o şaorma în România, îmi iei buletinul, nu ţi-e ruşine?„ „Arată-mi cartea verde a lu' ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?“ - sunt replicile pe care deputatul Solomon i le adresează poliţistului.

A doua filmare obţinută de Digi24 este din exteriorul localului şi arată că nici deputatul Stativă nu avea mască şi a împrumutat una de la un cetăţean pentru a putea intra în şaormărie. „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie”, „Nu am ce să vorbesc cu voi că aveţi 3 luni de şcoală şi eu vă plătesc salariile” - sunt doar câteva dintre afirmaţiile celor doi la adresa agenţilor, care i-au amendat pentru că au făcut scandal şi i-au jignit.

Iniţial, parlamentarii au fost amendaţi doar pentru aceasta, nu şi pentru că nu aveau măşti într-un spaţiu public închis, pentru că, la vederea oamenilor legii, cei doi deputaţi şi-au acoperit rapid feţele. După ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi i-au sancţionat pe ce doi parlamentari cu amenzi în valoare totală de 4000 de lei, pentru că nu purtau mască în spaţii închise, arată digi24.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233