dobroge.tv

Live

ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE! Un şofer loveşte intenţionat cu maşina un tânăr, după care coboară din autoturism şi începe să-l înjure: ''Ai murit? Eşti şmecher, ă?''

ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE! Un şofer loveşte intenţionat cu maşina un tânăr, după care coboară din autoturism şi începe să-l înjure: ''Ai murit? Eşti şmecher, ă?''
16 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr a fost grav rănit, după ce a fost lovit intenţionat cu maşina, pe o stradă din Brăila, în urma unui conflict pe care l-a avut cu un alt tânăr. În urma impactului, victima rămâne întinsă pe şosea, în timp ce şoferul coboară din autoturism şi începe să o înjure.

Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, incidentul a avut loc, miercuri după-amiază, pe o stradă din Brăila, în urma unui conflict între tineri, ca o răzbunare.

"În această după-amiază, pe strada Râmnicu Sărat, a avut loc un conflict, în urma căruia un tânăr de 29 de ani l-ar fi agresat pe un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, ambii din municipiul Brăila. Astfel, fratele celui agresat l-a lovit cu maşina pe tânărul de 29 de ani, acroşând şi gardul unui imobil de pe strada Cazasului', se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

În imaginile surprinse se poate observa cum, după ce tânărul este lovit violent de maşină, şoferul coboară şi începe să-l înjure pe cel care este inert pe şosea.

"B***-mi-aş în p**a în m***ii m*-***. Ai murit? Eşti şmecher, ă?", se aude bărbatul strigând. Imediat iese şi o femeie din casă şi priveşte şocată scena din faţa ei. "Ce faci, măi, omule, mă? Îl nenorocişi", strigă femeia.

La faţa locului se strâng mai multe persoane, din maşină mai ies de asemenea doi bărbaţi, care alături de şofer ridică mâinile ca şi cum nu ar fi avut de ales. După câteva secunde de certuri, apare şi o altă femeie, posibilă rudă a tânărului accidentat, care începe să plângă şi să urle de durere, scrie observatornews.ro.

Conform IPJ Brăila, în urma evenimentului, un pasager din vehicul şi cei doi tineri implicaţi în conflict au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferul, în vârstă de 36 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El a fost dus la sediul Poliţiei pentru audieri şi ar putea fi reţinut.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233