dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: astăzi s-a intervenit în curtea Liceului Teoretic „Ovidius”

06 septembrie 2021
Publicitate

Lucrările edilitare continuă în municipiul Constanța. După ce mai multe străzi au fost reabilitate, astăzi s-a intervenit în curtea Liceului Teoretic „Ovidius”. Echipele municipalității au acționat cu utilajele pentru modernizarea spațiului de recreere al elevilor. În aceste zile se pregătește terenul, iar ulterior va fi turnat un nou strat de asfalt. Oamenii privesc cu ochi buni această lucrare, care este în favoarea liceenilor, spun aceștia.

Luni dimineață muncitorii au intervenit în curtea Liceului Teoretic „Ovidius” din Constanța pentru a reabilita și moderniza spațiul unde elevii își petrec pauzele. În această dimineață, muncitorii au lucrat la modernizarea și reabilitarea spațiului de recreere al elevilor.

Constănțenii consideră că este bine că se lucrează și, spun aceștia, este important ca tinerii să aibă un spațiu unde să se recreeze.

E foarte bine, e bine. E bine pentru că în pauză stau să se recreeze Cum ar fi, că de-aia e pauză”, spune o constănțeancă.

Normal că e bine”, spune un constănțean.

E bună, e foarte bună”, spune un alt constănțean.

Astfel de lucrări au loc în mai multe zone ale orașului. De exemplu pe Bulevardul Mamaia, se va intervenit pe timpul nopții pentru frezarea carosabilului. Traficul rutier va fi restricționat parțial în intervalul orar 19:30-24:00 și total, de la miezul nopții până la ora 05:00. Șoferii și pietonii sunt rugați să fie atenți și să respecte indicatoarele rutiere acolo unde acestea sunt amplasate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233