dobroge.tv

Live

Trei localități din județul Constanța, cu cele mai mari rate de incidență, în vizorul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

Trei localități din județul Constanța, cu cele mai mari rate de incidență, în vizorul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă
04 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanța a votat sâmbătă, 4 septembrie, hotărârea nr. 118, cu privire la localitățile Cuza Vodă, Horia și Grădina care, în prezent, au înregistrat cele mai mari rate de incidență din județ. Redăm textul hotărârii:

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanța a hotărât:

Art. 1 – Se constată încadrarea în limitele de incidență cumulată la 14 zile mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori a U.A.T Cuza Vodă și U.A.T. Horia.

Art. 2 – Se constată încadrarea în limitele de incidență cumulată la 14 zile mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 4/1000 de locuitori a U.A.T. Grădina.

Art. 3 – Pentru celelalte localități se menține încadrarea în limitele de incidență cumulată la 14 zile din Hotărârea CJSU nr. 116/31.08.2021 și rămân valabile măsurile adoptate prin CJSU nr. 116/31.08.2021.

Art. 4 – Comitetele Locale pentru Situații de Urgență (CLSU) ale U.A.T Cuza Vodă, U.A.T. Horia și U.A.T. Grădina vor adopta Hotărâri pentru dispunerea măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 826/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 11 august 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în funcție de încadrarea în limitele de incidență prevăzute la Art. 1 și Art. 2

Art. 5 – Măsurile prevăzute la Art. 4 se aplică pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 05.09.2021, ora 00.00, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia.

Art. 6 – Primăriile U.A.T.-urilor Cuza Vodă, Horia și Grădina vor comunica până în data de 06.09.2021, ora 12.00, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța, la adresa de mail: deconcentrate@prefecturaconstanta.ro, hotărârile adoptate de CLSU pentru dispunerea măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2 pe raza U.A.T.-urilor, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 826/2021.

Art. 7 – În îndeplinirea art. 4 din prezenta hotărâre, CLSU ale U.A.T.-urilor Cuza Vodă, Horia și Grădina vor dispune, prin grija primăriilor, informarea populației și a operatorilor economici privind obligațiile ce le revin în respectarea prevederilor HG nr. 826/2021 și informarea (în fiecare zi de luni, pentru săptămâna anterioară) a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța, la adresa de mail: vaccinare@prefecturaconstanta.ro, asupra măsurilor dispuse.

Art. 8 – Secretariatul tehnic permanent va comunica prezenta hotărâre membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța, unităților administrativ-teritoriale Cuza Vodă, Horia și Grădina și tuturor factorilor interesați.

Hotărârea nr. 118 a CJSU Constanța poate fi consultată AICI


Sursă foto: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233