dobroge.tv

Live

Stelian Ion: De la președintele Iohannis vine solicitarea premierului pentru revocare

Stelian Ion: De la președintele Iohannis vine solicitarea premierului pentru revocare
02 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Ministrul demis al Justiției, Stelian Ion, consideră că solicitarea premierului Florin Cîțu pentru revocarea sa de fapt vine de la președintele Klaus Iohannis, scrie Digi 24.

Decizia era așteptată, o șansă destul de mică să fie altă decizie. Cred că s-au discutat lucrurile astea și că domnul președinte știa foarte clar care va fi decizia. De fapt, cred că de acolo și vine solicitarea premierului”, a spus Stelian Ion, la părăsirea biroului său de ministru.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de revocare din funcție a ministrului Justiției Stelian Ion. De asemenea, președintele a semnat numirea interimară a lui Lucian Bode.

CITEȘTEȘI: Preşedintele Klaus Iohannis a semnat revocarea lui Stelian Ion de la Ministerul Justiţiei. Lucian Bode, numit ministru interimar

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri seară, demiterea ministrului Justiției.

„Am luat o decizie necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, domnul Stelian Ion”, a declarat Florin Cîţu miercuri seară, la scurt timp după ședința de guvern amânată.

Florin Cîțu i-a reproșat lui Stelian Ion că „șantajează poporul român” prin blocarea unor proiecte de dezvoltare și, de asemenea, că nu a reușit desființarea Secției pentru investigarea magistraților.

Demiterea ministrului USR PLUS a aruncat în aer coaliția de guvernare. Aceștia cer schimbarea premierului sau, în caz contrar, au anunțat că vor susține o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu.

CITEȘTEȘI: Ionuţ Moşteanu: Premierul Cîţu a pierdut susţinerea USR PLUS. Partidul va semna moțiunea de cenzură inițiată de AUR


Sursă foto: Facebook Stelian Ion

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233