dobroge.tv

Live

Constanța va avea propria alee a celebrităților. Proiectul, cu o valoare de patru milioane de dolari, a fost adoptat de către consilierii locali

01 septembrie 2021
Publicitate

Aleea celebrităților va fi construită la Constanța, pe faleza Cazinoului. Aceasta va fi asemănătoare celei de la Hollywood, cu stele pe trotuar pentru vedetele din România. Proiectul care prevede edificarea ei a fost adoptat, după mai multe discuții în contradictoriu, de către consilierii locali. El a trecut cu 18 voturi pentru și nouă împotrivă. Municipalitatea va plăti, în următorii 20 de ani, 4.250.000 de dolari.

Proiectul de hotărâre ce vizează edificarea unei alei a celebrităților în municipiul Constanța a fost dezbătut în cadrul consiliului local de marți.

Proiectul se dorește a fi un document care să conducă la crearea unui grup de lucru specializat, astfel încât să se poată spune dacă ideea este benefică sau nu pentru comunitate”, a declarat Teodor Popa, consilier local PNL.

Ulterior, consilierul local a cerut introducerea unui amendament privind necesitatea unei oportunități de implementare a acestui proiectul.

Nu suntem de acord nici cu această oportunitate de a analiza un proiect care este cu siguranță de neacceptat pentru orașul Constanța la acest moment. Acești bani trebuie să se ducă în promovarea reale ale orașului Constanța”, a declarat Dumitru Caragheorghe, consilier local USR PLUS.

Sunt foarte mulți bani, dar dincolo de finanțarea asta depinde ce face un astfel de proiect/ Dacă într-adevăr își atinge obiectivele de promovare a interesului local”, a declarat Costin Răsăuțeanu, consilier local PSD.

Chiar dacă în titlu nu este scris oportunitatea orice om cu o minimă înțelegere știe că în momentul în care vrei să implementezi un proiect trebuie să îl începi cu un studiu de oportunitate. Nu angajăm sume, nu este vorba de niciun ban, e vorba de un studiu pe care să îl facem să releve dacă e benefic pentru oraș”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

De asemenea, liderul PSD le-a recomandat membrilor comisiei să organizeze o dezbatere publică cu locuitorii orașului.

De acolo să reiasă unde să facem un astfel de proiect. Pe cine să promovăm sau ce personalități culturale naționale, obligatoriu trebuie să fie niște personalități”, a declarat Costin Răsăuțeanu, consilier local PSD.

Acest proiect este de altfel, singurul care are licență și ne dă exclusivitate și în Republica Moldova și Bulgaria. Acest proiect Walk of Fame, sub nicio formă nu exclude restul proiectelor care se pot întâmpla în Constanța”, a declarat Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța.

Amendamentul a fost adoptat cu 16 voturi pentru, trei împotrivă și opt abțineri.

Proiectul are o valoare de 4.250.000 de dolari, iar banii vor fi plătiți în rate, timp de 20 de ani. Aleea ar urma să fie amenajată pe faleza Cazinoului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233