dobroge.tv

Live

ACCIDENT GRAV. Tânăr mort după ce prietenul lui a intrat cu maşina într-un stâlp, din cauza vitezei! Şoferul de 19 ani avea pemis de o lună

ACCIDENT GRAV. Tânăr mort după ce prietenul lui a intrat cu maşina într-un stâlp, din cauza vitezei! Şoferul de 19 ani avea pemis de o lună
06 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa aseară, în urma unui grav accident rutier ce a avut loc în Bistrița-Năsăud, pe DJ 172 E. O mașină condusă de un tânăr de 19 ani, care avea permis de o lună, a intrat într-un stâlp de electricitate. Unul dintre tinerii din autoturism a murit.

Conform polițiștilor, tânărul de 19 ani din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Leșu-Ilva Mică, „pe fondul lipsei de experiență și a neadaptării vitezei la condițiile de trafic, într-o succesiune de curbe, ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de la marginea părții carosabile”. În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani, rănirea gravă a unui tânăr 19 ani și rănirea ușoară a altui tânăr de 16 de ani, toți din Sângeorz-Băi. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

„Conform primelor verificări, în comuna Leșu pe DJ 172 E un tânăr în vârstă de 19 ani din Sângeorz-Băi în timp ce conducea un autoturism pe direcția Leșu – Ilva Mică, pe fondul lipsei de experiență și a neadaptării vitezei la condițiile de trafic, într-o succesiune de curbe, ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de la marginea părții carosabile. În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi pasager în autoturism, rănirea gravă a unui tânăr 19 ani din Sângeorz-Băi și rănirea ușoară a altui tânăr de 16 de ani din Sângeorz-Băi ambii pasageri în autoturism aceștia fiind transportați la spital. Conducătorul auto și un alt pasager din autoturism în vârstă de 19 ani au refuzat transportul la spital”,informează reprezentanții IPJ BN.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233