dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de în Constanța: o alee pietonală din zona Brotăcei este în plin proces de reabilitare

01 septembrie 2021
Publicitate

Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale continuă în municipiul Constanța. După ani buni, în zona Brotăcei, muncitorii au intervenit cu utilaje pentru a turna primul strat de asfalt pe tronsonul dintre aleea Cișmelei și strada Sucevei. Oamenii spun că aleea dintre blocuri trebuia să fie reabilitată de mai mulți ani.

Pe porțiunea de drum care face legătura între aleea Cișmelei și strada Sucevei, muncitorii au turnat miercuri primul strat de asfalt. Pe această alee trec zilnic zeci de oameni pentru a merge acasă sau la cumpărături. După ani buni în care aceasta a fost degradată acum este în proces de reabilitare și modernizare.

Cei care locuiesc în zona Brotăcei sunt încântați că în sfârșit drumul spre casa nu mai reprezintă un chin. Locatarii spun că au făcut mai multe sesizări în acest sens către municipalitate.

Era vai de ea. De atâția ani sunt aici. Era distrusă. Am cerut de mult să se asfalteze sau să o prelucreze. Și, în sfârșit, după vreo zece ani s-a ajuns să se rezolve treaba. Eu mă bucur. Sunt mulțumit pentru ceea ce se face”, spune un constănțean.

Constănțean: Foarte bine.

Reporter: Era nevoie?

Constănțean: Bineînțeles.

Astfel de lucrări au loc în mai multe zone ale orașului. De exemplu, de miercuri aleea Lupeni a devenit arteră rutieră cu sens unic și se află în proces de reabilitare. Se reface covorul asfaltic, se vor reabilita trotuarele, se vor monta borduri și se vor reamenaja aleile de acces către blocurile de locuințe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233