dobroge.tv

Live

Încă două parcări din Constanţa, reabilitate

31 august 2021
Publicitate

Continuă lucrările edilitare în municipiul Constanța. În zona stadionului „Gheorghe Hagi”, pe strada Făgetului, muncitorii au intervenit cu utilaje pentru reabilitarea a două parcări. După procesul de frezare a carosabilului, se va turna asfalt și se vor trasa liniile de delimitare a locurilor de parcare.

În zona stadion pe strada Făgetului, muncitorii lucrează la reabilitarea a două parcări. Unii oameni sunt încântați de lucrări și spun aceștia, erau necesare. Există însă și oameni dezamăgiți și indignați.

De exemplu, domnul Nicu locuiește în această zonă de peste 10 ani și susține că lucrarea nu reprezintă o prioritate în acest oraș. De aceeași părere este și vecinul său.

Oamenii spun că și-ar dori ca municipalitatea să se ocupe şi de reabilitarea altor simboluri ale oraşului care au rămas în paragină de ani buni.

Mai multe lucrări care vizează reabilitatea și modernizarea infrastructurii rutiere vor avea loc pe tot parcursul acestei săptămâni. Șoferii și pietonii sunt sfătuiți să fie atenți și să respecte indicatoarele rutiere acolo unde acestea sunt amplasate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233