dobroge.tv

Live

Un turist a comparat preţurile din România cu cele din Grecia. ''Măcar ne-au dat bon pe japcă''

Un turist a comparat preţurile din România cu cele din Grecia. ''Măcar ne-au dat bon pe japcă''
31 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Tot mai mulţi turişti sunt nemulţumiţi de preţurile de pe litoralul românesc. Un bărbat aflat în concediu în Mangalia a făcut o comparaţie între preţurile din insula elenă Thassos şi cele de pe plaja Venus-Saturn şi a reieşit că este mai vantajoasă o vacanţă în Grecia.

„Ce se vede în prima poză, 84 de lei, o medie de 15 lei/sticlă. 2 şezlonguri - 80 de lei. Comparativ, la Marble Beach în Thassos era 10€ şezlongul şi aveai băutura inclusă. Plaja e relativ curată, toaletele la fel, marea cu câteva alge dar nimic deranjant. Totuşi, la 35€, mai dă-o-n mămica ei, că e Venus-Saturn, nici măcar Neptun sau, "Doamne fereşte-te", Mamaia. Mai făceam o oră şi eram la Albena/Varna/Nisipurile de Aur, cu nişte plaje superbe şi preţuri la sfert. Dar na, am zis să ne facem datoria de onoare şi să sprijinim şi turismul românesc, o zi pe an e suficient în condiţiile astea. Măcar ne-au dat bon pe japcă”,a scris el pe Facebook.

Postarea bărbatului a adunat sute de comentarii.

"Comparam mere cu pete, de departe Grecia ramine de neegalat. Nu mai cheltuiți banii aiurea oameni buni la Marea mizerie Neagră, e aceeași!"

"Grecia .... este de neegalat , preturi ptr orice portofel"

"La fel că și la noi plajele sunt concesionate. Numai că grecii nu cereau bani pe șezlonguri. Au mizat pe faptul că orice turist consumă o bere, o cafea, o opa de la bar. Așa își scoteau profitul. Asta înainte să cunoască marea masă a românilor care veneau la plaja cu lada frigorifica plina de bere la pet și pate Bucegi și încingeau masă pe plajă. De asta se percepe acum taxa pe șezlong"

"Nu înțeleg de ce se fac aceste comparații între prețurile din stațiunile grecești și cele de pe litoralul românesc... Nu există grad de comparație, oricât de indulgent ai încera să fii! E ca și când ai compara mere cu pere... Pornind de la peisaje ( relief), la confort, servicii, preț, calitate și orice ar mai inventa unii care-s obișnuiți să găseacă nod în papură la orice. Oricât v-ați strădui să negați acest lucru, rămâne o evidență: de departe, Grecia este un obiectiv turistic greu de egalat! V-o spune cineva care de 16 ani nu se mai satură să-și petreacă timpul liber în minunatele insule grecești."

„Doar cei bogaţi se duc la mare în România. Săracii se duc în Grecia”

„Doamne…. Ce ciudat. Am fost acum 2 săptămâni în Mamaia Nord, Allezi. Groaznic! Nu fusesem de vreo 4 ani, decât o escapadă de o zi la Corbu. În una din cele 10 nopţi am sunat la poliţie. Muzica ca muzica, dar sistemul de sunet sub orice critică (ţipete şi başi, de ziceai că sunt boxele cu noi în pat). Plaja nu era curată (în nisip chiştoace, capace, paie…), decât dacă te uitai superficial (dar piticii de 2 ani tind să scormonească peste tot). Extrem de aglomerat! Oamenii ok în general, dar, fiind aglomerat, multă gălăgie şi agitaţie aiurea. Mizerie de nedescris peste tot, din cauza autorităţilor locale. Am văzut un măturător o dată, dar fără pubela sau altceva (nu pricep unde ar fi pus gunoiul), a fost luat un maldăr de gunoi (dintre multe), si abia pe la 11:30-12 a fost spălată zona de cineva. Până atunci a puţit îngrozitor. În general zona este fie o mare parcare (nu exista spaţiu verde, copaci, umbră, zonă pietonală, nici măcar trotuar), fie un mare şantier…. Am zis că nu mai mergem…. Dar ne-a plăcut să vizităm Adamclisi, deşi e si acolo uitat complet de autorităţi”

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233