dobroge.tv

Live

Margherita din Clejani provoacă un nou scandal în mediul online

Margherita din Clejani provoacă un nou scandal în mediul online
04 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Margherita din Clejani face ce face și ajunge din nou în centrul atenției. Și încă o dată într-o ipostază care provoacă revoltă în mediul online.

După ce a fost implicată într-un accident de mașină în timp ce conducea sub influența drogurilor, alegându-se astfel cu un dosar penal, beizadeaua Clejanilor a reușit acum să atragă din nou furia internauților cu o fotografie apărută în mediul online.

Venită pe litoral pentru distracție „creatoarea de modă“ s-a fotografiat urcată pe Crucea Monumentului Eroilor Revoluției din parcul Regina Maria din Constanța.

„Margherita de la Clejani urcata pe Crucea Monumentului Eroilor Revolutiei. Nu, poate n-ati inteles: Margherita de la Clejani s-a pozat pe Crucea Monumentului EROILOR REVOLUTIEI. Si NU, NU a arestat-o nimeni. Asta e respectul nostru pentru cei care au murit ca sa avem noi libertatea sa-i ascultam asteia manelele“, este postarea care a scos-o încă o dată în evidență pe tânără“, a scris într-o postare pe facebook un utilizator al platformei de socializare.

În urmă cu aproximativ două luni, imediat după producerea accidentului din Capitală, Viorica din Clejani, mama Margheritei, a avut chiar o ieșire nervoasă într-o emisiune televizată.

„Lăsaţi-mi copiii în pace! Vă rog, lăsaţi-i în pace! Că nu mai putem ieşi pe stradă. E o fată de 28 de ani. Ce vreţi de la ea? Este şi aşa destul de stresată de accident şi de dosarul penal. Ce vreţi? Să se sinucidă de depresie, cum au făcut Mălina Olinescu şi Mădălina Manole? Ce-a făcut? A omorât pe cineva? Vreţi să-mi pierd copilul? Alţii fac accidente de maşină, omoară oameni şi nu păţesc nimic”, a țipat Viorica.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233