dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: un nou strat de asfalt a fost turnat pe strada Rândunelelor

27 august 2021
Publicitate

Continuă lucrările de modernizare a carosabilului de pe strada Rândunelelor din cartierul Coiciu. Echipele municipalității au intervenit astăzi pe un alt tronson în apropierea intersecției cu strada Poporului. Aceștia au turnat un nou strat de asfalt. Cei care locuiesc în zonă și-ar fi dorit ca trotuarele uitate de ani buni, să fie și ele reabilitate.

S-a intervenit și vineri pe una dintre străzile din cartierul Coiciu. În continuare un alt tronson de drum de pe strada Rândunelelor este în proces de reabilitare.

O parte din cei care locuiesc în zonă sunt încântați că strada este reabilitată. Aceștia se plâng că la fiecare ploaie erau nevoiți să meargă cu cizme de cauciuc din cauza băltocilor care se formau. Și șoferii spun că drumul era plin de gropi.

Constănțean: Ne pare foarte bine. E foarte bine

Reporter: Era nevoie? Erau gropi înainte?

Constănțean: Era nevoie. Rămânea apă când ploua. Rămânea pe margine așa. Nu aveam scurgere. Într-un loc era asfalt, într-un loc era bun.

Constănțean: Circulă mașinile mai bine. Nu mai sunt gropi. Se poate circula mai bine.

Reporter: Era greu înainte? Vă chinuiați? Erau gropi?

Constănțean: Da, erau gropi. Se strângea apă pentru că era neasfaltată strada. Era deosebit de greu.

Există însă și oameni nemulțumiți care și-ar dori să aibă și trotuare modernizate, pe care le consideră mai importante decât șoseaua.

S-au început străzile, s-au asfaltat. Dar trotuarele au fost lăsate în paragină de zeci de ani. Să finalizeze lucrarea așa cum ar fi trebuit să fie corect. Cum sunt făcute șoselele și trotuarele în alte cartiere. Așa mi-ar plăcea și mie să fie. Să ne mândrim cu cartierul nostru”, spune o constănțeancă.

Astfel de lucrări au loc în mai multe zone ale orașului. Procesul de modernizare a infrastructurii rutiere va continua și săptămâna viitoare pe mai multe artere de circulație. De exemplu, în cartierul Palazu Mare alte două străzi, Ștefan Dărăscu și Camil Ressu vor fi făcute de la zero. Aici, momentan muncitorii au pregătit terenul, iar ulterior va începe și procesul de asfaltare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233