dobroge.tv

Live

RUSIA. Vladimir Putin a devenit președinte pe viață

RUSIA. Vladimir Putin a devenit președinte pe viață
03 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, rămâne la putere până în 2036, asta după ce ruşii au validat în proporţie de 77,92% revizuirea Constituţiei.După numărarea a 100% din sufragii, votul „împotrivă” a primit 21,27% din ele, conform cifrelor oficiale ale Comisiei electorale. Participarea la vot a fost în jur de 65%. O singură regiune a Rusiei a votat în proporție de 55% împotriva schimbărilor constituționale şi anume regiunea autonomă Nenets.

Votul, prevăzut iniţial pentru luna aprilie, a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19. Pentru a evita o prea mare afluenţă la birourile de votare, el s-a desfăşurat în decurs de o săptămână, până miercuri, şi alegătorii au fost nevoiţi să se echipeze cu măşti de protecţie şi cu mănuşi. 

Opozantul rus Aleksei Navalnîi a calificat acest vot drept „o enormă minciună”, invitându-şi susţinătorii să se mobilizeze pentru viitoarele alegeri regionale în septembrie.

Potrivit criticilor Kremlinului, puterea şi-a înmulţit manevrele pentru a-şi asigura un succes răsunător şi o participare electorală substanţială, iniţiind de exemplu o loterie cu cadouri pentru participanţi şi bonuri de cumpărături pentru cei care votează online.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233