dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: se asfaltează strada Tache Ionescu

25 august 2021
Publicitate

Continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere. Încă de dimineață echipele municipalității au intervenit pe strada Tache Ionescu din cartierul Palazu Mare. Aceasta fost reabilitată de la zero, iar astăzi după ce a fost pusă piatra, muncitorii au turnat și primul strat de asfalt.

Echipele municipalității au intervenit miercuri dimineață la reabilitarea unei străzi din Cartierul Palazu Mare. În această dimineață, pe strada Tache Ionescu, muncitorii au turnat primul strat de asfalt.

Această stradă nu a fost niciodată asfaltată, iar cei care locuiesc în zonă sunt bucuroși că de acum nu se vor mai chinui să ocolească gropile și să străbată noroiul din timpul ploilor.

Este un lucru foarte bun. Așteptăm de foarte mult acest lucru. Să sperăm că de la iarnă nu o să mai avem probleme. Și să sperăm că o să înceapă și etapa a doua, să termine întreaga stradă”, spune un constănțean.

Șofer: Foarte ok.

Reporter: Era nevoie?

Șofer: Da.

Reporter: Vă chinuiați înainte?

Șofer: Da. Acum e foarte ok.

Astfel de lucrări au loc pe mai multe artere ale orașului. De exemplu, pe strada Camil Ressu, terenul este stabilizat și se toarnă stratul de drenaj, iar pe strada Ștefan Dărăscu, terenul este pregătit pentru asfaltare. Șoferii și pietonii care tranzitează zona sunt sfătuiți să manifeste atenție.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233