dobroge.tv

Live

Zborurile de pe aeroportul „Mihail Kogălniceanu” spre Roma, anulate până în luna octombrie

25 august 2021
Publicitate

De anul viitor, am putea avea patru curse pe săptămână între Constanța și Cluj, iar din 2023 este posibil să existe zboruri zilnice între aceste două destinații, au spus directorii celor două aeroporturi. În acest moment, mai multe curse au fost anulate de pe aeroportul „Mihail Kogălniceanu”. Constănțenii, dar și străinii care voiau să meargă la Roma nu mai au disponibil nici un zbor, cel puțin până la sfârșitul lunii septembrie. De asemenea, alte câteva zeci de zboruri spre Londra au fost și ele anulate.

Au reînceput cursele din luna aprilie. Suntem în creștere. Ca și număr de mișcări stăm mai bine decât în 2019 în aceeași perioadă. Sperăm ca undeva la sfârșitul anului să revenim, iar la anul să avem mai multe frecvențe, mai multe destinații. Cresc frecvențele, Turkish a intrat cu trei frecvențe. Din păcate Roma nu are, s-a anulat până în luna octombrie din lipsă de pasageri. Sperăm să reînceapă și această destinație pentru că este o destinație bună care ar trebui să meargă.

Din păcate, perioada de trei ore de la check in ne afectează foarte multe pentru că există acele formulare care îngreunează extraordinar de mult o cursă. Foarte foarte mult”, a declarat Bogdan Artagea, director Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233