dobroge.tv

Live

Garda de Mediu, controale pe litoral: „În unele zone din Costinești și Năvodari mizeria era cât casa, la propriu”. VIDEO

22 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Garda de Mediu a efectuat în ultima perioadă controale pe litoral. Costinești și Năvodari au fost cele mai recente stațiuni verificate. Iar, potrivit unui comunicat de presă, au fost găsite nereguli și aplicate amenzi.

Timp de trei săptămâni, Garda Națională de Mediu a verificat operatorii de plaje, agenții comerciali și administrațiile publice de pe litoral. Ce am găsit veți afla în curând. În ultima săptămână au curs amenzile pentru încălcări ale legislației.

În unele zone din Costinești și Năvodari mizeria era cât casa, la propriu. Pe 300 de metri Promenada BTT și pentru un flux de peste 40.000 de turiști am numărat patru pubele publice pentru deșeuri. E noaptea minții cum unele administrații nu înțeleg ce se întâmplă și se rezumă la turismul deprins în anii '90.

Sâmbătă seară este pentru prima dată în istoria recentă a falezei din Costinești când au fost stânse până și filtrele țigărilor îndesate în găurile din pavaj sau printre pietre”, transmit reprezentanții Gărzii de Mediu.


Sursă foto/ video: Facbook Garda Națională de Mediu 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233