dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Misiune internațională încheiată cu succes. Polițiștii de frontieră s-au întors acasă după 4 luni cu mândria că au salvat zeci de suflete

19 august 2021
Publicitate

O nouă misiune internaţională sub egida Frontex a fost încheiată cu succes. Membrii echipajului navei maritime MAI 1101 din cadrul Gărzii de Coastă Constanța, s-au întors acasă după patru luni. Operațiunea a avut loc în Marea Mediterană. Polițiștii de frontieră au avut și o misiune mai deosebită. În luna mai, au salvat peste 200 de persoane care erau transportate din Libia cu un pescador. Printre ele, se aflau și copii minori. 100 dintre aceștia au urcat l-a bordul navei române, unde au primit hrană, apă, dar și îngrijiri medicale.

Nava maritimă de patrulare și supraveghere MAI 1101 a participat în perioada aprilie – august la o misiune internaţională sub egida Frontex.

Operaţiunea s-a desfăşurat în zona Calabria-Crotone, în Italia. Echipajul navei a executat misiuni de patrulare, supraveghere, căutare şi salvare în Marea Mediterană, alături de celelalte state membre U.E. participante.

Polițiștii de frontieră au salvat împreună cu o altă ambarcațiune a Gărzii de Coastă Italiene, 223 de persoane, care erau transportate din Libia, cu un pescador. La bordul navei române au fost transbordate 110 persoane. Aceștia au primit îngrijiri medicale, apă și hrană. În total, în cele patru luni, aceștia au executat 80 de misiuni.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233