dobroge.tv

Live

Protest la CT BUS - şoferii cer salarii mai mari

Protest la CT BUS - şoferii cer salarii mai mari
19 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Zeci de persoane au protestat astăzi la sediul CT BUS din Constanţa. Protestul a fost organizat de şoferii din cadrul companiei, care cer salarii mai mari.

Nu este pentru prima dată când şoferii cer măriri de salariu. În luna mai a acestui an, șoferii CT BUS au protestat cu farurile aprinse chiar în timp ce avea loc ședința de Consiliu Local Municipal.

”Sindicatul Liber Transport în Comun Constanta ( S.L.T.C.C.) împreună cu Sindicatul Profesional al Transportatoruilor și Activităților Conexe ( S.P.T.A.C) anunță măsuri de protest!

Astfel, având în vedere faptul că revendicările formulate nu au fost îndeplinite, respectiv creșerile salariale prevăzute în cadrul negocierilor anterioare au fost blocate, dar faptul că în ședința de Consiliu Local al Municipiului Constanța urmează să fie aprobat un buget de austeritate al CT BUS, șoferii mijloacelor de transport în comun vor circula cu farurile aprinse, în intervalul 14:00-16:00, în semn de protest.

Considerăm că revendicările pe care le-am formulat sunt îndreptătițe că avem dreptul de a obține creșteri salariale care să ne coreleze veniturile cu rata inflației cu realitatea socioeconomică a prezentului.

Dorim să tragem un semnal de alarmă către autorități, pentru a sublinia importanța unor negocieri corecte, transparente, în cadrul cărora să fie găsite soluții care să mulțumească ambele părți!”, se arăta în comunicatul de presă transmis de către sindicaliştii CT Bus pe 28 mai.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233