dobroge.tv

Live

Coşmar pentru fata de 16 ani care l-a ucis pe cel care a vrut s-o violeze. Pentru că nu ştia unde se află, poliţiştii au găsit-o după o oră şi jumătate - agenţii au spart mai întâi uşa greşită

Coşmar pentru fata de 16 ani care l-a ucis pe cel care a vrut s-o violeze. Pentru că nu ştia unde se află, poliţiştii au găsit-o după o oră şi jumătate - agenţii au spart mai întâi uşa greşită
18 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Clipe de groază pentru o fată de 16 ani. A ucis un bărbat care a încercat s-o violeze, ademenind-o cu un loc de muncă. Totul a avut loc într-un apartament din Piatra Neamţ. După ce l-a ucis, şocată, fata a sunat la 112. Pentru că nu ştia unde se află, le-a luat poliţiştilor o oră şi jumătate să o găseasc. Agenţii au spart mai întâi uşa greşită, dar până la urmă au ajuns la ea, scrie observatornews.ro.

Mama fetei a povestit îndurerată că a fost şocată când a auzit prin ce a trecut fata sa. Potrivit sursei citate, aceasta a abandonat şcoala după clasa a şaptea, iar miercurea trecută, după o ceartă cu părinţii, tânăra a fugit de acasă şi s-a adăpostit la o prietenă. Două zile mai târziu părinţii au informat poliţia şi fata a fost adusă acasă de oamenii legii.

"Am certat-o să nu plece, să se ducă pe drumuri de nebună. S-a apucat de fumat. O fugit, că soţul meu o fugit după dânsa şi a văzut că s-a urcat într-o maşină, ea s-o temut că poate o bate. De unde l-o cunoscut nu ştiu...spune că are un telefon, că are o sumă de bani", a povestit mama fetei pentru sursa citată.

Agenţii au spart mai întâi uşa greşită

Fata a fost ademenită de un bărbat în locuinţa lui cu promisiunea unui loc de muncă. Acolo însă, individul ar fi încercat să o violeze., iar ca să se apere fata a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat. În stare de şoc, a sunat apoi la 112.

"S-a format o echipă complexă constituită din poliţişti din cadrul investigaţii criminală, poliţişti de ordine publică şi luptători SAS.Mai bine de o oră a stat adolescenta cu poliţiştii la telefon până când au dat de ea. Copila nu ştia unde se află. Au căutat-o cu lanternele, fata i-a văzut de pe geam şi le-a spus că îi vede, aşa au identificat blocul, apoi au spart uşa greşită", a declarat Ramona Ciofu, IPJ Neamţ.

Salvatorii şi-au dat seama că au greşit adresa şi că tânăra e închisă în apartamentul de vis-a-vis. Au spart uşa şi în hol au găsit un cadavru într-o baltă de sânge. Adolescenta se închisese într-o altă încăpere. Bărbatul era mort de mai mult de o oră şi jumătate.

Fata a fost audiată şi supusă unei expertize medico-legale.

Bărbatul înjunghiat are 41 de ani şi este din Codlea, Braşov. Locuia de patru ani cu chirie în Piatra-Neamţ. De două săptămâni stătea în apartamentul în care a şi murit.

"Avea o depresie. Nu ştiu dacă aş putea să zic dacă era echilibrat",a declarat un prieten al bărbatului, pentru observatornews.ro.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist şi a fost deschis dosar penal pentru omor.

Sursă foto: observatornews.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233