dobroge.tv

Live

Mama gemenilor care au căzut de la etaj își acuză prietena de moartea copiilor: „Nu sunt vinovată cu nimic. Poliţia m-a găsit nevinovată”

Mama gemenilor care au căzut de la etaj își acuză prietena de moartea copiilor: „Nu sunt vinovată cu nimic. Poliţia m-a găsit nevinovată”
17 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini într-o familie din Ploiești. Gemenii lor, fetiță și băiețel, în vârstă de doi anișori și-au pierdut viața în urmă cu aproape o săptămână după ce au căzut în gol de la etajul 10. Mama celor doi a declarat pentru anchetatori că făcea curățenie într-o altă cameră în timpul tragediei însă ulterior s-a aflat că de fapt aceasta făcea live pe Facebook.

Femeia a povestit pentru Observator News ce s-a întâmplat în noaptea respectivă. Între timp, Protecţia Copilului încheie procedura prin care să o decadă din drepturile părinteşti pentru cel de-al treile copil al său, singurul rămas în viaţă.

Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live, n-am stat. Măsuţa era în colţul geamului. Şi de atunci mi-am dat seama, copiii mei au căzut pe geam. Sau s-a întâmplat ceva”, le-a declarat femeia.

CITEȘTE ȘIDoi îngerași, morți în timp ce mama făcea live pe Facebook: femeia a aflat după ce jandarmii i-au bătut la ușă. Filmul unei tragedii

Andreea recunoaşte că era ocupată cu altceva, dar crede că vina pentru tragedie o poartă prietena ei, Alina.

Copiii, da, erau singuri în cameră. Când a venit poliția, eu am intrat în cameră, m-a trimis poliția... "Du-te, vezi ce fac copiii". Cand intru în cameră, o văd... ditamai salteaua aia, nu puteam s-o ridic singură. Doar doi bărbați o ridicau. Că era saltea veche. Şi unde era salteaua? Era dată jos din pat. Cum puteau copiii ăștia să mute salteaua? N-aveau cum, asta nu-mi iese din cap, n-aveau cum”, a declarat Andreea, mama gemenilor pentru sursa citată.

Prietena femeii are o altă explicație

Băiatul cel mare a tras salteaua şi masa şi, din păcate, copiii s-au suit de pe saltea pe masă. Au stat la geam vreo cinci minute. S-au jucat. Din păcate, fata a căzut prima. Pe urmă băiatul. Ea a luat copiii, i-a bagat în cameră, pentru că nu putea femeia să facă live din cauza copiilor”, spune Alina, prietena mamei.

Andreea crede că este nevinovată

Nu sunt vinovată cu nimic. Poliţia m-a găsit nevinovată. Mi-a zis să stau liniştită. Vine mâine dimineaţă şi mă ia de aici, pentru că mă ameninţă foarte multă lume. Vreau să stau tot timpul lângă mormântul lor, să mă duc mereu să îi văd”, spune mama gemenilor pentru Observator News


Sursă foto: Observator News / Antena 3

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233