dobroge.tv

Live

Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Constanţa are un şef nou - comisarul-şef Constantin Dancu a ieşit la pensie!

Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Constanţa are un şef nou - comisarul-şef Constantin Dancu a ieşit la pensie!
02 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Constanţa are un şef nou de la 1 iulie 2020. Comisarul-şef Constantin Dancu iese la pensie, iar locul său este luat de un poliţist din alt judeţ. 

Constantin Adrian Glugă s-a născut la 12.01.1974, în localitatea Valea Mare din judeţul Vâlcea şi vine de la comanda IPJ Dolj, unde a fost împuternicit şef de la 6 ianuarie ac. Anterior, Glugă fusese şef al IPJ Brăila.

Odată cu Dancu se retrage din Poliţie şi Marin Dincu, comisarul-şef care ocupa postul de adjunct. Şi Dancu, şi Dincu provin din rândurile Poliţiei Rutiere. Locul lui Dincu este luat de şeful de la Acţiuni Speciale, comisarul-şef Marian Nucu.

„Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române este împuternicit să comunice următoarele: Cu data de 30 iunie 2020, prin dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române, comisarului-şef de poliţie Dancu Constantin îi încetează raporturile de serviciu cu unitatea cu drept la pensie. Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-şef de poliţie Glugă Constantin Adrian este împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni, atribuţiile funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Cu data de 1 iulie 2020, prin dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române, comisarului-şef de poliţie Dincă Marin îi încetează împuternicirea pe funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Cu data de 1 iulie 2020, prin dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române, comisarul de poliţie Nucu Marian se împuterniceşte să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pe o perioadă de 3 luni. Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-şef de poliţie Petecel Aurelian Alin se împuterniceşte să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni, atribuţiile funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-şef de poliţie Stoicănescu Dan Constantin se împuterniceşte să îndeplinească atribuţiile funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, până la încetarea situaţiei care a condus la vacantarea temporară a postului“, a anunţat Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233