dobroge.tv

Live

Ministrul de Interne, prezent la Constanţa! Marcel Vela a anunţat măsuri drastice pe litoral: "Poliţia nu a fost bine organizată"

01 iulie 2020
Publicitate

Pe litoral nu s-au respectat măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus – este realitatea pe care o confirmă însuși ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Prezent la Constanța, unde au fost detașate mai multe forțe de ordine, ministrul a afirmat că aglomerația a fost permisă pe litoral și că poliția nu a fost bine organizată. Localurile unde nu se vor respecta regulile vor rămâne fără autorizație de funcționare, a mai spus acesta.

Aproape 200 de forțe de ordine au fost detașate pe litoral, din diferite zone ale țării. Începând din această lună, polițiști, jandarmi, dar și alte autorități vor spori controalele, mai ales în contextul noului coronavirus. Acolo unde nu se vor respecta regulile, se vor lua măsuri drastice, a anunțat, prezent la Constanța, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Imagini cu oameni adunați la grămadă, la plimbare sau la petreceri, în ciuda pandemiei, au fost posibile pentru că autoritățile de la malul mării ar fi permis acest lucru, a afirmat Vela.

La trecerea în revistă a efectivelor și tehnicii structurii MAI, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și chestorul șef de poliție Bogdan Despescu au discutat cu polițiști, jandarmi și chiar civili care au fost în zona falezei cazinoului. Prima serie de forțe de ordine ajunsă pe litoral va asigura măsurile de protecție până în august. Ulterior, oamenii legii vor fi înlocuiți de alți colegi, care vor asigura măsurile de gestionare a situațiilor de urgență la malul mării.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233