dobroge.tv

Live

Ludovic Orban îi solicită lui Florin Cîțu să-și ceară scuze românilor pentru că a ținut secret incidentul din SUA

Ludovic Orban îi solicită lui Florin Cîțu să-și ceară scuze românilor pentru că a ținut secret incidentul din SUA
14 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Ludovic Orban, președintele PNL, îi solicită premierului Florin Cîțu să-și ceară scuze românilor pentru că nu le-a spus despre incidentul din SUA. De asemenea, Orban spune că primul ministru trebuie să-i ceară și lui scuze pentru că „a ascuns acest episod întunecat”.

Președintele PNL a scris un mesaj pe Facebook în care în care îi solicită lui Florin Cîțu să-și prezinte scuzele într-o declarație publică pentru români. Orban vorbește despre episodul întunecat ținut ascuns și despre lipsa curajului și onestității în cazul premierului Cîțu.

Scuze așteaptă și Orban de la Cîțu deoarece în momentul în care a primit susținerea pentru a obține funcții publice acesta nu i-a spus despre incidentul din SUA.

Îi solicit colegului meu Florin Cîțu ca în următoarea declarație publică să le ceară scuze cetățenilor români că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viața lui.

Și ar trebui să își ceară scuze și față de mine că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului în toate discuțiile pe care le-am avut atunci când a obținut sustinerea mea pentru cele mai importante funcții în stat”, a spus Ludovic Orban.

Reacția lui Ludovic Orban vine la puțin timp după ce Florin Cîțu a susținut declarații de presă după izbucnirea scandalului privind cele două zile de închisoare la care acesta a fost condamnat în urmă cu 20 de ani, în SUA, pentru că a condus băut -- detalii aici: Premierul Cîţu, întrebat dacă în trecut a fost închis două zile în SUA: ''Am plătit foarte scump, a trebuit să-mi vând maşina, să merg un an de zile pe jos''.

Întrebat dacă Ludovic Orban și Klaus Iohannis au fost informați despre acest incident, premierul a spus că nu a adus în discuție acest eveniment petrecut în urmă cu 21 de ani în SUA.

Nu am adus în discuție acest lucru față de domnul președinte. În ceea ce îl privește pe domnul Ludovic Orban, un coleg mi-a spus că acum câteva luni de zile i-a arătat această hârtie și i-a spus că o are. Deci, presupun că avea această informație”, a spus Cîțu -- detalii aici: Cîțu, despre pedeapsa primită în SUA: Președintele nu știa despre incident, însă Orban avea hârtia respectivă


Sursă foto: Aleph News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233