dobroge.tv

Live

Nepăsarea unei mame a ucis doi copilaşi. Medici şocaţi de reacţia femeii: ''Mi s-a părut foarte teatrală... Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, cei din Urgenţe''

Nepăsarea unei mame a ucis doi copilaşi. Medici şocaţi de reacţia femeii: ''Mi s-a părut foarte teatrală... Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, cei din Urgenţe''
12 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Noi detalii înfiorătoare ies la iveală despre cazul care a îndurerat o ţară întreagă. Doi copilaţi gemeni s-au stins din viaţă după ce au căzut de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti. Asta în timp ce mama lor făcea live pe Facebook: Tragedia serii: doi frăţiori de 2 ani, gemeni, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc. Mama făcea curat în altă cameră

Mama ascultă manele alături de fiul ei de 5 ani şi trage dintr-o ţigară. Pe fundal, se aud sirene, dar femeia le ignoră. După 3 minute şi jumătate, live-ul pe Facebook este întrerupt brusc de bătăi în uşă. ”Ia vezi, Alino, cine e! Alino! Vezi cine buşeşte în halul ăla!”. Sunt jandarmii. Au venit s-o anunţe că gemenii ei, o fetiţă şi un băiat de doi ani şi două luni sunt în faţa blocului, scrie observatornews.ro.

Doi îngerași, morți în timp ce mama făcea live pe Facebook: femeia a aflat după ce jandarmii i-au bătut la ușă. Filmul unei tragedii

Sursa citată mai precizează că primul apel la 112 a fost la ora 20 şi 48, cu 7 minute înainte ca mama gemenilor să intre în live pe Facebook. Femeia a susţinut că, în momentul tragediei, făcea, de fapt, curăţenie în altă cameră. De două zile, se mutase cu chirie în bloc, împreună cu actualul iubit şi cu o prietenă. Bărbatul nu era în apartament în momentul tragediei.

Marius Andrei Pilică, unchiul copiilorr, susţine că ”de când au apărut copiii ăştia doi, s-a schimbat tot la ea: prostituţie, umblă cu tot felul de băieţi”: Noi detalii în cazul femeii ai cărei gemeni au căzut de la etaj: „Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi”

Analizele au arătat că femeia nu era nici drogată, nici băută. A fost internată la psihiatrie pentru a se stabili dacă are discernământ.

”Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat. Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, lucrătorii din Urgență”, a declarat Violeta Tănase, Spitalul de Urgență Ploiești, pentru sursa citată.

Impresionaţi de soarta celor doi frăţiori, oamenii au adus ursuleţi şi au aprins lumânări, în faţa blocului: ”Cum să nu te macine să vezi prostia omenească în halul ăsta. Mă-sa avea alte treburi, nu făcea curăţenie”

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cel de-al treilea copil al femeii a ajuns acum la tată.

Sursă foto: stiripesurse.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233