dobroge.tv

Live

Tragedia serii: doi frăţiori de 2 ani, gemeni, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc. Mama făcea curat în altă cameră

Tragedia serii: doi frăţiori de 2 ani, gemeni, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc. Mama făcea curat în altă cameră
11 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Doi frați gemeni au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Cei doi copii, un băiat și o fetiță au căzut în gol de la fereastra unui apartament și au fost găsiți de echipajele de prim-ajutor în stare de inconștiență. Ulterior s-a confirmat decesul în cazul ambilor frățiori.

UPDATE. Doi îngerași, morți în timp ce mama făcea live pe Facebook: femeia a aflat după ce jandarmii i-au bătut la ușă. Filmul unei tragedii

Potrivit observatornews.ro, copiii s-au prăbușit de la fereastra unui apartament aflat la etajul 10, de pe bulevardul Republicii din municipiul Ploiești, în timp ce mama s-ar fi aflat într-o altă cameră, unde făcea curat. Apelul la 112 a fost dat în jur de ora 20.40, iar la fața locului cei mici au fost asistați medical de către echipaje de la SAJ Prahova.

Cei mici au fost găsiți cu politraumatisme grave prin precipitare de la înălțime și în stop cardiorespirator, fiind transportați de urgență la UPU Ploiești cu manevre în curs de resuscitare. Din păcate, nu au dat rezultat și a fost pronunțat decesul.

Potrivit primelor informații, prima oară ar fi căzut fata, apoi la câteva minute și băiatul. Totul în timp ce mama lor se afla în altă cameră și făcea curățenie. Vecinii spun că familia se mutase de câteva zile în apartament.

În dreptul ferestrei s-ar fi aflat o masă, iar cei mici s-au urcat pe ea, apoi pe pervaz, după care au căzut. O femeie de la un magazin din apropiere le-a spus jurnaliștilor că a văzut toată ziua cum sunt aruncate mici obiecte pe geam, probabil tot de cei mici.

"În cursul acestei seri, în jurul orei 20.30 polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești, au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe Bulevardul Republicii, 2 copii gemeni, fată și băiat, cu vârsta de 2 ani și o lună, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament. Din păcate aceștia au fost declarați decedați. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă", au transmis autoritățile prahovene.

UPDATE. Fratele femeii a declarat pentru Antena 3 că aceasta ar fi practicat prostituția.

Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani”, a declarat fratele femeii pentru Antena 3 -- detalii aici: Noi detalii în cazul femeii ai cărei gemeni au căzut de la etaj: „Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi”


Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233