dobroge.tv

Live

ACCIDENT GRAV. Alin a murit la 20 de ani, după ce s-a rostogolit cu maşina pe câmp!

ACCIDENT GRAV. Alin a murit la 20 de ani, după ce s-a rostogolit cu maşina pe câmp!
30 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de doar 20 de ani a sfârşit într-un accident cumplit, după o depășire neregulamentară. Accidentul s-a produs în Sibiu, pe drumul dintre localitățile dintre Loamneș și Alămor.

Alin se afla la volanul mașinii sale când a intrat în depășirea unei căruțe, fără să se asigure. Acesta a ajuns pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare. În urma impactului, mașina tânărului s-a rostogolit de mai multe ori și a ajuns pe câmp, şoferul rămânând încarcerat între fiarele contorsionate. Cadrele medicale sosite la faţa locului l-au scos pe Alin din mașina făcută zob și l-au dus la spital în stare de inconștiență. Din păcate, băiatul nu a supravieţuit.

Celălalt șofer implicat în accident, viceprimar în Șura Mare, a suferit mai multe traumatisme, dar este în afara oricărui pericol.

"Din primele cercetări, reiese că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul depășirii neregulamentare efectuate de către un șofer în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul autoturismului condus dinspre Păuca, localitatea de domiciliu. Acesta nu s-a asigurat înainte de a începe manevra, a pătruns pe contrasens pentru a depăși o căruță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare”, a explicat pentru Ora de Sibiu purtătorul de cuvânt al IPJ, Elena Welter.

Un martor al accidentului a povestit, pe Facebook, ce s-a întâmplat.

"Doamne ajută copilul care a fost la volan. S-a dat peste cap de 4-5 ori ca o cutie de chibrit (…). Nu l-am putut ajuta, era încarcerat, i-am pus prosop cu apă pe frunte și l-am rugat pe Bunul Dumnezeu să fie cu el. Doamne, am rămas șocată!", a scris o sibiancă pe Facebook, potrivit Ora de Sibiu.

Sursă foto: oradesibiu.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233