dobroge.tv

Live

Urmărire cu împuşcături pe străzile Constanţei. Opt focuri de armă l-au oprit pe şoferul drogat cu cocaină: "Opreşte că trag!". VIDEO

Urmărire cu împuşcături pe străzile Constanţei. Opt focuri de armă l-au oprit pe şoferul drogat cu cocaină:
08 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Şoferul beat, drogat şi fără permis care a fost prins de poliţiştii din Constanţa, după o urmărire ca în filme pe străzile oraşului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Filmul urmăririi a fost surprins de o cameră de supraveghere. Opt gloanţe au tras oamenii legii în cauciucuri pentru ca şoferul să oprească. Când l-au prins în final şi l-au verificat, poliţiştii şi-au dat seama şi de ce şoferul încerca să scape: era deja sub control judiciar pentru furt calificat şi conducere fără permis, iar acum era beat şi drogat.

Alarma a fost dată ieri dimineaţă,  la ora 07.40, atunci când agentul şef Adrian Chisoiu şi colegul său, agentul şef principal Cătălin Boiangiu, i-au făcut semn şoferului, aflat într-un autoturism marca Volkswagen Passat, să tragă pe dreapta. Când i-a văzut pe poliţişti, acesta a accelerat şi a pornit într-o urmărire, cu poliţiştii după el.

"Am încercat să îl blochez de mai multe ori cu maşina, m-a ocolit pe contrasens şi văzând că există posibilitatea unui accident rutier, i-am solicitat colegului meu să scoată armamentul", a declarat agentul şef principal Cătălin Boiangiu, pentru antena3.

Pe filmul urmăririi se poate observa cum unul dintre poliţişti îl somează pe şofer: "Opreşte că trag! Opreşte!".

După somaţii, au urmat opt focuri de armă.

După ce anvelopele de pe partea stângă a maşinii au fost ciuruite de gloanţe, maşina s-a oprit, iar şoferul şi pasagerul său au luat-o la fugă, fiind însă prinşi de poliţişti şi încătuşaţi.

Şoferul avea o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar şi cocaină în sânge.

Sursă foto: Antena 3

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233