dobroge.tv

Live

Pregătiri pentru Ziua Marinei: după un an de pauză, evenimentul va putea fi organizat și cu participarea publicului

06 august 2021
Publicitate

Defilare navală, avioane care vor survola cerul Constanței, retragere cu torțe și un foc cu artificii sunt câteva dintre activitățile care vor marca Ziua Marinei Române. După un an de pauză, evenimentul va putea fi organizat și cu participarea publicului, ținându-se cont respectarea tuturor regulilor de protecție împotriva noului coronavirus. Activitățile ce vor avea loc până pe 15 august, inclusiv, vor putea fi urmărite și online.

Se fac pregătiri intense în aceste zile pentru Ziua Marinei Române 2021. Până pe 15 august, în Constanța, Mangalia, Brăila, Tulcea și București, au loc mai multe activități. Sunt organizate atât cu participarea publicului, respectându-se măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, cât și online. De la scafandri și până la militarii de pe navele fluviale, cu toții participă la marcarea acestei zile.

Nava a fost construită în anul 1990 și a intrat în serviciul Marinei Militare în anul 1991. Aceasta face parte din navele purtătoare de artilerie, adăugate în garnizoana Brăila. Urmează să participăm la exercițiul FNR21 pentru sărbătorirea Zilei Marinei Române în Portul Militar Constanța”, a declarat lt. cdor. Marius Mănăilă, comandantul Blindatei 179 „Posada” Brăila.

Cele mai importante momente sunt publicate de Forțele Navale Române. Oamenii vor putea participa, însă, și fizic la activitățile care vor marca Ziua Marinei. Dacă în 2020, din cauza pandemiei, festivitățile au fost restrânse, anul acesta porturile militare Constanța, Mangalia, Brăila și Tulcea vor putea fi vizitate sâmbătă, 14 august, cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2.

Duminică, 15 august, navele aflate pe mare, în dispozitivul din fața clădirii Comandamentului Flotei, vor defila, iar o formație de aeronave va survola dispozitivul de nave și portul militar Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233