dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: se amenajează o nouă parcare

06 august 2021
Publicitate

Pe Aleea Berzei din cartierul Inel II s-a lucrat și astăzi. După ce a fost decopertată zona, muncitorii au turnat primul strat de asfalt. Ulterior, echipele municipalității vor trase și liniile care vor delimita locurile de parcare.

Lucrările de pe aleea Berzei din cartierul Inel II au început la sfârșitul lunii iulie. Atunci echipele municipalității au intervenit cu utilajele pentru consolidarea terenului și au pus piatra. După o săptămână, muncitorii au turnat și primul strat de asfalt.

Continuă lucrările edilitare pe aleea Berzei, unde echipele municipalității amenajează noul spațiu destinat automobilelor.

Chiar era nevoie. Este bine. E un lucru bun”, spune o constănțeancă.

Cei care locuiesc în zonă spun că aveau nevoie de locuri de parcare. Oamenii susțin că pierdeau minute bune aproape în fiecare zi în căutarea unui loc unde să-și parcheze mașina.

Sunt de acord cu faptul că se lucrează și se amenajează deoarece erau multe gropi. Totul era dezorganizat și e mai ok așa”, spune o constănțeancă.

E un lucru pozitiv”, spune un constănțean.

Lucrările de reabilitare a străzilor din Constanța vor continua și săptămâna viitoare. Mai multe trotuare urmează să fie modernizate, iar în unele zone vor fi amenajate noi locuri de parcare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233