dobroge.tv

Live

Șapte cruci și o coroană de flori, rămase în urma accidentului cumplit de la Bacău. Două familii, destrămate în câteva clipe de neatenție

Șapte cruci și o coroană de flori, rămase în urma accidentului cumplit de la Bacău. Două familii, destrămate în câteva clipe de neatenție
02 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

O imagine cutremurătoare a rămas pe un drum din Bacău, în urma cumplitului accident produs în urmă cu mai bine de o săptămână. Șapte persoane, printre care doi copii și-au pierdut viața după ce o mașină și un microbuz s-au ciocnit. Două familii au fost destrămate.

CITEȘTE ȘI: Șapte persoane, dintre care doi copii, și-au pierdut viața în urma unui accident cumplit: a fost activat planul roşu de intervenţie. GALERIE FOTO

O maşină cu volan pe dreapta şi un microbuz s-au izbit frontal pe E85, în urmă cu nouă zile. Şapte oameni, printre care doi copii au murit. A fost activat atunci planul roşu de intervenţie, fiind considerată cea mai mare tragedie rutieră din ultimii doi ani, scrie Observator News.

În maşina cu volan pe partea dreaptă era o familie întreagă: mama, tata şi cei trei copii. Veniseră în Bucureşti în timpul nopţii, cu avionul, din Anglia şi voiau să ajungă acasă, în Suceava. Mama a murit pe loc împreună cu bebeluşul de trei luni şi copilul de şapte ani.

În microbuz erau doi părinţi, copiii lor, dar şi câteva rude. Mergeau împreună, în vacanţă, la mare. Au sfârşit însă striviţi în microbuzul făcut zob. Mulţi dintre şoferii care au trecut prin zona în care s-a petrecut tragedia au rămas îngroziţi. Echipajele de descarcerare au reuşit să scoată victimele abia după ce au tăiat plafonul.

La câteva zile după accident, pe marginea drumului au apărut şapte cruci, despărţite de o coroană cu flori. Patru de-o parte, pentru victimele din microbuz, respectiv trei pe cealaltă parte, pentru victimele din maşină.

Cea mai tristă imagine. Așa arată acum imaginea durerii, rămasă după accidentul de la Bacău în care 7 persoane și-au pierdut viața”, a fost scris pe pagina de Facebook „Atenţie Poliţia Botoşani”, care a postat şi fotografia.

Două familii nenorocite pentru totdeauna. Într-o secundă de neatenţie. Mai mulţi martori susţin că şoferul unei maşini cu volan pe dreapta, în care era cu soţia şi cei trei copii, ar fi adormit la volan, apoi ar fi mers în zig zag. Derutat de mişcările maşinii din faţa sa, şoferul microbuzului nu a mai putut evita un impact nimicitor.

Acum, se caută vinovaţii. O anchetă a poliţiei trebuie să stabilească exact firul evenimentului.


Sursă foto: Facebook Atenție Poliția Botoșani

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233