dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Doi muncitori au murit și trei au ajuns la spital, după ce au fost prinși sub un mal de pământ

NAȚIONAL. Doi muncitori au murit și trei au ajuns la spital, după ce au fost prinși sub un mal de pământ
02 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un grav accident s-a produs luni, în Capitală, trei muncitori fiind prinşi sub un mal de pământ, pe un şantier de lângă Biblioteca Naţională. Există informaţii că mai multe persoane sunt acoperite integral de pământ, una fiind găsită decedată. Trei muncitori, prinşi până la talie în pământ, au fost scoşi, fiind transportaţi la spital.

Intervenim pentru extragerea mai multor persoane surprinse de prăbuşirea unui mal de pământ în zona Biblioteca Naţională”, a transmis, luni, ISU Bucureşti-Ilfov.

Salvatorii au transmis că un bărbat de 50 de ani a fost transportat la Spital Universitar, iar un bărbat de 33 de ani la Spitalul Floreasca. Ambele victime sunt conştiente. Ulterior, şi cel de-al treilea muncitor care era prins până la talie a fost scos din şanţ. Acesta este conştient, stabilizat.

În urma acţiunilor de căutare a fost găsită şi o persoană decedată, care a fost cuprinsă integral de pământ”, au mai precizat pompierii.

Aceştia caută în continuare muncitori posibil prinşi sub pământ, întrucât numărul exact al victimelor nu se cunoaşte deocamdată.

Potrivit unor surse judiciare, conform informaţiilor primite de la faţa locului, lucrarea aparţine Primăriei Sectorului 3, fiind subcontractată.

În zonă se sapă un şant pentru construirea unei fundaţii de susţinere a malului, în spatele Bibliotecii Naţionale. În incident au fost surprinse șase persoane dintre care trei au fost extrase şi transportate la spitalele Universitar şi Floreasca”, au transmis sursele citate.

Prin intermediului unui buldoexcavator se continuă acţiunile pentru căutarea ultimei persoane surprinse de prăbuşirea malului, în zona indicată de către constructor”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Poliţiştii şi inpectorii ITM au demarat cercetări pentru a ancheta incidentul.

UPDATE

Pompierii care intervin pentru salvarea persoanelor surprinse de un mal de pământ pe un şantier din Bucureşti au găsit şi ultima victimă şi ucrează pentru scoaterea acesteia.

„A fost găsită şi ultima persoană acoperită de malul de pământ. Se lucrează pentru extragerea acesteia”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Victima a fost găsită la mai mult de patru ore de la producerea accidentului.

În total, două persoane au murit îngropate de vii și trei au fost transportate la spital.


Sursă foto: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233