dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: pe strada Berzei se amenajează o parcare

30 iulie 2021
Publicitate

O nouă parcare va fi construită pe aleea Berzei din cartierul Inel II. Echipele municipalității au intervenit cu utilaje pentru consolidarea terenului. Astăzi a fost pusă piatra, iar ulterior va fi turnat și primul strat de asfalt.

Continuă lucrările edilitare în municipiul Constanța. Pe strada Berzei echipele municipalității au pus primul strat de piatră, iar ulterior vor turna și primul strat de asfalt în locul destinat automobilelor.

Locuitorii din cartierul Inel II sunt mulțumiți de lucrările care se efectuează pe strada Berzei. Aceștia susțin că zona arăta deplorabil. Oamenii spun că așteaptă de aproape 3 ani de zile ca cine să le reabiliteze și lor trotuarele și drumul.

Este un lucru bun. Era nevoie. Mai ales că noi avem copii și aici ne facem veacul. Chiar trebuia, ținând cont că sunt aproape trei ani de când așteptăm lucrul acesta”, spune o constănțeancă.

Șoferii sunt și ei mulțumiți că în sfârșit vor avea un loc unde să-și parcheze mașinile.

Este foarte bine pentru că era foarte aglomerată parcarea, parcau foarte mulți oameni și apăreau certuri. E un lucru foarte bun”, spune un constănțean.

În această săptămână se lucrează în mai multe zone din oraș. De exemplu, pe străzile din cartierul Abator carosabilul va fi reabilitat, iar pe bulevardul Mamaia, pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Alexandru cel Bun se montează borduri noi și pavele moderne pe suprafața decopertată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233