dobroge.tv

Live

NAŢIONAL. Artificii scăpate de sub control la o petrecere privată, patru persoane au ajuns la spital

NAŢIONAL. Artificii scăpate de sub control la o petrecere privată, patru persoane au ajuns la spital
30 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost rănit grav de artificii, în zona abdomenului, în cadrul unui eveniment privat organizat la o pensiune din judeţul Dolj, el fiind transportat la spital, împreună cu alte trei persoane care au suferit răni superficiale. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Giubega au fost sesizaţi noaptea trecută cu privire la faptul la o pensiune din comuna Perişor, la care era organizat un eveniment, o persoană a fost rănită. 

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii precum şi poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Pericoase Dolj, care au stabilit că la o pensiune din comuna Perişor, la un eveniment privat la care participau mai multe persoane, în urma folosirii de către un bărbat de 35 de ani, din Segarcea, în calitate de pirotehnician autorizat a unor articole pirotehnice, unul din articole şi-ar fi schimbat traiectoria şi ar fi lovit în zona abdomenului un bărbat de 34 de ani, din Petroşani, care participa la evenimentul respectiv”, se arată în comunicat. 

Sursa citată menţionează că bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. El este în afara oricărui pericol acu, însă rănile suferite au fost destul de grave. De asemenea, alte trei persoane au mers la spital pentru îngrijiri, însă nu au rămas internate. 

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Anchetatorii continuă investigaţiile pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

Sursă foto: Antena 3

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233