dobroge.tv

Live

Trenurile care circulă spre şi dinspre litoral şi-au reluat traficul pe ruta directă Bucureşti - Constanţa

Trenurile care circulă spre şi dinspre litoral şi-au reluat traficul pe ruta directă Bucureşti - Constanţa
29 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Trenurile care circulă spre şi dinspre litoral şi-au reluat traficul pe ruta directă Bucureşti - Constanţa, anunţă Căi Ferate CFR SA.

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că trenurile de călători care circulă spre şi dinspre Litoral şi-au reluat traficul pe ruta directă Bucureşti - Constanţa, însă pe intervalul de staţii Ovidiu - Feteşti - Bărăganu, garniturile circulă tractate cu locomotive Diesel. Trenurile de călători spre şi dinspre Litoral şi-au reluat circulaţia pe ruta directă Bucureşti - Constanţa şi retur, traficul desfăşurându-se în condiţii normale (cu tracţiune electrică) până în staţia Ovidiu, staţie din care garniturile sunt tractate cu o locomotivă Diesel până în staţia Bărăganu, de unde îşi continuă călătoria, în condiţii normale de trafic, cu locomotivele electrice”, a transmis CFR.

Potrivit companiei, această măsură are drept scop reluarea circulaţiei pe ruta directă Bucureşti – Constanţa şi retur, evitând astfel redirecţionarea trenurilor pe variantele ocolitoare, şi reducerea minutelor de întârziere acumulate în graficul de circulaţie.

”Precizăm, de asemenea, faptul că, pentru intervenţiile care se desfăşoară în staţia Feteşti, Sucursala Regională CF Constanţa s-a mobilizat cu personal de specialitate şi cu utilaje de intervenţie, urmând să acţioneze pentru ridicarea şi repunerea pe şină a vagoanelor de marfă, deraiate şi răsturnate, cu un tren-macara de mare tonaj (250 de tone), cu două drezine pantograf pentru remedierea deranjamentelor la sistemul de alimentare cu energie electrică şi cu personal specializat pentru reparaţii la liniile de cale ferată şi la firul de contact. De asemenea, de la Regionala CF Bucureşti va fi îndrumată pentru inervenţiile din staţia Feteşti şi o a doua macara de mare tonaj, de 125 de tone, cu care se va acţiona la faţa locului”, a mai transmis compania.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233