dobroge.tv

Live

Lucian Bode, despre șoferii care au mers pe contrasens pe A2: Au fost reținute 11 permise de conducere și aplicate nouă amenzi

26 iulie 2021
Publicitate

11 permise de conducere au fost reținute în cazul șoferilor care au mers pe contrasens pe Autostrada Soarelui. De asemenea, au fost aplicate și nouă sancțiuni pentru oprirea pe banda de urgență. Conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență, în condițiile în care, în doar trei zile, zeci de persoane și-au pierdut viața în urma accidentelor rutiere produse pe străzile din România, a spus ministrul de Interne, Lucian Bode.

Despre acel incident din 19 iulie, vreau să vă spun că până în acest moment au fost reținute 11 permise de conducere, au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru circulația în sens opus și aplicate nouă sancțiuni pentru circulația pe banda de urgență. În perioada 23-25 iulie s-au înregistrat, din păcate, 35 de accidente rutiere, 24 de persoane rănite grav și 28 de persoane care au decedat.

Din nefericire, România se află în topul clasamentului european la numărul de persoane decedate în accidente rutiere. Am identificat cinci principale cauze generatoare de accidente rutiere. Pe primul loc se află indisciplina pietonilor. 2. viteza, 3. indisciplina bicicliștilor, 4. neacordarea priorității de trecere la pietoni și 5. neacordarea priorității de trecere a vehiculelor”, a declarat Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233