dobroge.tv

Live

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în secret la Izvorani. GALERIE FOTO

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în secret la Izvorani. GALERIE FOTO
24 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Evenimentul a avut loc vineri seară, pe 23 iulie, şi a avut loc la casa din Izvorani a cuplului. A fost o petrecere pe cinste, în care invitaţii au dansat pe muzică machedonească.

Românca aflată pe locul 10 WTA a avut nunta la care visa, chiar dacă a ţinut-o în secret. A avut alături de ea doar prietenii apropiaţi şi membrii familiei.

Potrivit prosport.ro, invitaţii au fost chemaţi la un restaurant din Pipera. După, aceştia au fost conduşi la vila în care locuiesc Simona Halep şi Toni Iuruc. Aceasta este poziţionată pe malul lacului Snagov şi a costat peste 1 milion de euro.

Constănţeanca a purtat o rochie scurtă, roşie, în timp ce noul ei soţ a îmbrăcat un costum elegant. Dani Caramihai, care este vărul Simonei şi patronul unui restaurant de fiţe din Capitală, a fost cel care i-a cununat pe Simona Halep şi Toni Iuruc (41 de ani).

Atât mirii, cât şi invitaţii, au petrecut în aer liber, la piscină. De la nunta Simonei Halep au lipsit, surprinzător, Ion Ţiriac şi Gică Hagi.

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au distrat pe cinste la nuntă. Atmosfera a fost menţinută de cântăreţi de muzică machedonească. Tatăl miresei Stere Halep, s-a descătuşat în faţa invitaţilor şi a făcut show pe ring. A dansat în faţa Simonei, spre amuzamentul acesteia, scrie Observator News.

Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au făcut publică relaţia în 2019. Fostul lider mondial a prezentat, luna trecută, inelul de logodnă. Bijuteria l-a costat pe Toni Iuruc 24 de mii de euro. Inelul este din aur alb de 18 carate.

Sursă foto: ProSport

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233