dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Poliţişti declarați incompatibili de către ANI

CONSTANŢA. Poliţişti declarați incompatibili de către ANI
23 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Mai mulţi oameni ai legii din cadrul IPJ Constanţa au fost declaraţi incompatibili de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Potrivit ANI, cei patru poliţişti deţineau şi alte funcţii.

Este vorba despre: 

Buzică Adrian, funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Poliția Municipiului Mangalia. În perioada 22 decembrie 2017 – 06 mai 2020, Buzică Adrian a deținut și exercitat simultan cu funcția publică cu statut special de agent de poliție rutieră și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăţi comerciale, activitățile desfășurate de către acesta în sectorul privat fiind în legătură directă cu atribuțiile exercitate în calitate de funcționar public cu statut special. Persoana evaluată a încălcat prevederile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Ionescu Sorin, funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În perioada 28 august 2008 – 04 martie 2020, a exercitat simultan cu funcția publică cu statut special de agent de poliție rutieră și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăţi comerciale, activitățile desfășurate de către acesta în sectorul privat fiind în legătură directă cu atribuțiile exercitate în calitate de funcționar public cu statut special. Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Badea Andrei Marian, funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Poliția Municipiului Mangalia. În perioada 15 ianuarie 2019 – 01 martie 2020, a deținut și exercitat simultan cu funcția publică cu statut special de agent de poliție rutieră și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăţi comerciale, activitățile desfășurate de către acesta în sectorul privat fiind în legătură directă cu atribuțiile exercitate în calitate de funcționar public cu statut special. Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Stan Virgil, funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Constanța – Poliția oraș Medgidia. În perioada 10 aprilie 2017 – 01 mai 2020, a deținut și exercitat simultan cu funcția publică cu statut special de agent de poliție rutieră și funcții contractuale în cadrul unei societăţi comerciale, activitățile desfășurate de către acesta în sectorul privat fiind în legătură directă cu atribuțiile exercitate în calitate de funcționar public cu statut special. Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 96, alin.(1) din Legea nr.161/2003, coroborate cu prevederile art. 462 din Ordonanţă de Urgenţă nr.57/2019 privind Codul administrativ, prevederile art. 45, alin. (1), lit. i) din Legea nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului și prevederile art. 23, alin. (6) și (7) Secțiunea a 2-a din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu modificările și completările ulterioare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233