dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: în zona Dacia se amenajează o parcare

21 iulie 2021
Publicitate

Lucrările edilitare din orașul Constanța continuă. Muncitorii au intervenit miercuri cu utilajele în zona Dacia. Angajații municipalității au turnat astăzi asfaltul la a treia parcare. Acum, constănțenii care locuiesc aici sau au treabă în zonă, își pot lăsa mașinile în locuri special amenajate.

Continuă lucrările edilitare în zona Dacia, unde echipele municipalității s-au pregătit deja și au intervenit pentru a treia parcare. Aceștia asfaltează noul spațiu destinat automobilelor.

Muncitorii au venit încă de dimineață pentru a lucra la finalizarea celei de a treia parcări din oraș.

Bucurie - asta se citește pe fețele locuitorilor din zonă. Aceștia sunt mulțumiți că în sfârșit au scăpat de grija parcării, care până acum reprezenta o adevărată misiune.

Sunt extraordinar de bucuros pentru că parcarea în Constanța a devenit o problemă. Iar faptul că Primăria s-a gândit să folosească acest spațiu viran pentru a asigura parcarea locatarilor este un lucru extraordinar”, spune un constănțean.

E ok că se fac parcări”, spune o constănțeancă.

Astfel de lucrări se desfășoară în mai multe zone ale orașului. De asemenea, în această săptămână, se reabilitează carosabilul pe strada Caraiman, tronsonul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu și bulevardul 1 Mai, iar pe bulevardul Mamaia se modernizează trotuarele pe porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și strada Alexandru cel Bun.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233