dobroge.tv

Live

UPDATE. Fetiţă filmată cum plânge şi se zbate în braţele unui bărbat, într-un autobuz. ''Fetița aia se zbătea şi lumea de acolo relax...''

UPDATE. Fetiţă filmată cum plânge şi se zbate în braţele unui bărbat, într-un autobuz. ''Fetița aia se zbătea şi lumea de acolo relax...''
19 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Este anchetă la Brăila după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu o fetiţă filmată într-un autobuz, în timp ce plânge şi se zbate cu disperare în braţele unui bărbat. Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, după ce un călător a filmat întreaga scenă şi a sunat la 112.

Incidentul a avut loc duminică seară, în oraşul Brăila, într-un autobuz Braicar. Un călător a filmat totul, iar imaginile au fost publicate pe reţelele de socializare şi au devenit virale în scurt timp. Persoana respectivă a alertat şi poliţia.

"Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, vă informăm că în această seară, în jurul orei 22.00, Poliţia brăileană a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului Brăila, ar fi fost un bărbat brunet care ţinea în braţe un minor care plângea şi încerca să se smulgă din braţele bărbatului. În prezent, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt", a anunţat IPJ Brăila.

"Fetița aia se zbătea si lumea de acolo relax...macar intreba fetița aia daca este ok...ce sa întâmplat cu ea..sunt sigur ca ar fi spus ceva...ce ,,oameni "

Chiar dacă eram lovită de acel individ, incercam să o iau în brațe , să o liniștesc și să vorbesc cu ea (sigur spunea ce are)!Nepăsarea este nesimțire și câteodată ucigătoare

Deci nu cred erea atâta lume și nimeni nu a sunat la politie, nu l-a întrebat ce se întâmpla cu copilul nu l lăsăm sa plece bai oameni buni treziți-vă cum sa crezi ca aceea fetita este copilul la acest individ.

Lumea pasivă, a avut ghinionul acest cretin că nu am fost eu în mijlocul de transport, îi făceam o panaramă.

Deci oamenii buni în primul rând sunt și eu mama la rândul meu și dacă aș fi fost în autobuzul ăla aș fi încercat să vorbesc să fac ceva nu să stau cu mâinile încrucișate că da prima impresie este asta ca a răpit-o , poate e doar tatal vitreg sau concubinul sau poate chiar si tatăl dar aici multă lume judeca omul după culoare pielii și dupa felul cum e îmbrăcat omul ,să de-a Dumnezeu să fie fetiță bine și să nu fie răpită ,dar acum vă întreb pe voi dacă omul ăla era bine îmbrăcat și mai deschis la culoare oare tot felul ăsta de comentarii erau? Copii de obicei fac crize in public de îți vine sa intri în pământ eu o știu din propria experiență.dece dracu poliția nu sa autosesizat ca să scoată adevarul la lumină ? Si sunt sigura că mulții care comentează aici pe Facebook ar fi avut aceeași reacție ca și lumea din autobuz dar aici ne dăm mari si tari care mai decare ar fi facut si ar fi dres dar ADEVĂRUL ESTE CĂ LA NOI ÎN ROMÂNIA NEPĂSARE E LA EA ACASA POȚI MURI ÎN DRUM CĂ NU EȘTI LUAT ÎN SEAMĂ", sunt doar câteva dintre comentariile de pe Facebook.

Imaginile pot vi vizualizate AICI.

UPDATE. Potrivit debraila.ro, fetita este in afara oricarui pericol. Surse judiciare au confirmat pentru DEBRAILA.ro faptul ca Politia a luat legatura cu mama minorei, asigurandu-se ca micuta nu a fost victima niciunei infractiuni.

Scena care a trezit numeroase semne de intrebare s-ar fi petrecut din cauza neatentiei mamei, o tanara de 27 de ani. DEBRAILA.ro a vorbit cu sora femeii, care a relatat ce s-a intamplat in seara zilei de duminica.

„El locuieste cu sora mea in cartierul Obor. Am mers in parc. In statia de autobuz era aglomerat si mama fetei a incurcat autobuzele. Il cunoastem pe baiat, nu e nicio problema! Ne-am gasit si fetita e acasa, doarme. Ea plangea ca nu sta la oricine in brate. Tatal fetitei a murit acum aproape un an, cand s-a inecat in Dunare. Lumea sa stea linistita, ca fetita este bine”, ne-a declarat Dana, matusa fetitei de 4 ani.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233