dobroge.tv

Live

Bunica fetiței de șase ani ucisă de unchi din răzbunare, disperată de durere: „Fata nici nu venise la noi. De unde a luat-o, Dumnezeu ştie”

Bunica fetiței de șase ani ucisă de unchi din răzbunare, disperată de durere: „Fata nici nu venise la noi. De unde a luat-o, Dumnezeu ştie”
17 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Crimă îngrozitoare în judeţul Dâmboviţa! Un tânăr de 25 de ani a luat-o de acasă pe nepoata sa de șase ani și a omorât-o într-o pădure pentru a se răzbuna pe fratele său. Apoi a sunat la 112 și a povestit polițiștilor ce a făcut.

Potrivit poliţiştilor dâmboviţeni, alerta a fost dată chiar de presupusul criminal. Tânărul de 25 de ani a sunat la 112, la ora 09.46, anunţând că a omorât un copil, în vârstă de 6 ani, în localitatea Cojasca.

Astăzi, IPJ Dâmbovița a fost sesizat de un bărbat, cu privire la faptul că acesta a omorât o minoră, în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla într-o pădure din apropierea locuinței. La fața locului polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, autorul fiind găsit lângă corpul neînsuflețit al minorei.

Din primele date s-a stabilit că autorul era în conflict cu fratele său și ca să se răzbune i-a luat fetița de la domiciliu și a ucis-o în pădurea de la marginea localității (tăiată cu un cuțit în zona gâtului). Autorul este în custodia poliției”, transmitea IPJ Dâmboviţa în această dimineață.

CITEȘTE ȘI: O fetiţă de șase ani a fost ucisă de unchiul ei într-o pădure: bărbatul ar fi vrut să se răzbune pe fratele său

Fetița, în grija unui alt unchi

Fetiţa era lăsată în grija unui alt unchi, după ce mama a părăsit-o când era foarte mică iar tatăl ei a plecat la muncă în Germania. În această dimineaţă, tatăl fetei s-a certat cu fratele său, care a pus la cale răzbunarea. A luat copilul şi l-a dus pe câmp. Nu a spus nimănui ce are de gând. Câteva minute mai târziu, a comis crima, scrie Observator News.

Bunica fetiței este în stare de șoc. Aceasta a declarat pentru Observator News că nu știe cum a ajuns cea mică la unchiul său.

Nu ştim de unde a luat-o, ce i-a făcut copilul ăla. Eu am fost la biserică să fac nişte morminte, doar am intrat în casă şi nici nu ştiu ce a făcut. Fata nici nu venise la noi. De unde a luat-o, Dumnezeu ştie”, a declarat femeia pentru sursa citată.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233