dobroge.tv

Live

Un câine poliţist a devenit erou. Tod a găsit o femeie care a fost dată dispărută de familie

Un câine poliţist a devenit erou. Tod a găsit o femeie care a fost dată dispărută de familie
17 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un câine poliţist de la IPJ Argeş a găsit, vineri, 16 iulie, o femeie de 32 de ani care dispăruse de la domiciliu. Dispariția a fost anunțată la 112, iar în urma sesizării peste 35 de poliţişti, jandarmi, membri ai familiei și voluntari, alături de Tod, un câine în vârstă de șase ani, au demarat, de urgenţă, căutările.

A fost solicitat sprijinul echipajului canin, format din câinele de urmă Tod şi conductorul său, agentul şef Dumitraşcu Dan. În aproximativ 15 minute, datorită aportului pe care l-a avut câinele de urmă, femeia a fost găsită, la aproximativ 300 de metri de locuinţă, într-o zonă cu vegetaţie”, precizează IPJ Argeș, citat de Digi 24.

Peste 20 de misiuni încheiate cu succes! Astăzi? Încă una! Eroul? Tod! Un apel 112 anunța că o femeie, de 32 de ani, din județul Argeș, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Echipa de căutare a fost formată imediat, iar primele cercetări stabileau faptul că femeia fusese văzută ultima dată în zona unei păduri a localității de domiciliu. Și pentru că în astfel de cazuri fiecare minut contează, a fost chemat și Tod, câine de urmă al polițistilor argeșeni!

Împreună cu conductorul lui, colegul nostru, Dan, Tod a luat urma femeii, având nevoie de aproximativ 15 minute pentru a o găsi.

Mulțumim, dragi colegi, pentru o altă misiune dusă la bun sfârșit!”, au transmis și reprezentanții Poliției Române pe pagina de Facebook.


Sursă foto: Facebook Poliția Română / IPJ Argeș

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233