dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: strada Tache Ionescu este în plin proces de modernizare

Publicitate

Infrastructura rutieră de pe strada Tache Ionescu din cartierul Palazu Mare este modernizată în această perioadă. Echipele municipalității au intervenit astăzi cu utilajele pentru curățarea drumului. După ce va fi pregătit terenul va fi turnat și primul strat de asfalt.

Pline de gropi și noroaie și, în unele cazuri, chiar fără un sistem de canalizare. Vorbim de străzile din cartierul Palazu Mare. Mulți constănțeni care locuiesc aici sunt de-a dreptul revoltați. Spun că au mai primit promisiuni din partea autorităților. Însă din cauză că o parte dintre locatari nu s-au retras cu gardul, lucrările au fost sistate la un moment dat.

Să sperăm că o să vină și ziua aia în care o să ne vedem că ieșim și noi din casă fără să ne murdărim pe picioare cu noroi”, spune un constănțean.

Și această zi a venit. Echipele municipalității au intervenit cu utilaje pentru amenajarea străzii Tache Ionescu.

Locuitorii se bucură că în sfârșit echipele municipalității au intrat cu utilaje și au început curățarea drumului. Terenul a fost pregătit vineri, iar acum urmează să fie turnat și primul strat de asfalt.

Dacă o asfaltează e foarte bine, că așa e frumos. Mai merg copiii la școală, ba chiar și noi mai trecem în colo”, spune o constănțeancă.

Atunci când stai aici și vezi noroaiele, în general atunci când plouă, te tot întrebi când o să vină și asfaltarea. Și acum că vine, toată lumea e cu zâmbetul pe buze”, spune un constănțean.

Lucrările edilitare continuă și săptămâna viitoare în mai multe zone din municipiul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233